ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

چرا ماسک‌ فیلتردار استفاده نکنیم؟

عضو کمیته ملی مقابله با کرونا گفت: با توجه به زمان بازدم تنفس که به راحتی از ناحیه سوپاپ ماسک‌های فیلتردار بدون هیچگونه تسویه هوایی از این قسمت ماسک انجام می‌شود، از این رو به مردم توصیه می‌کنیم از چنین ماسک‌هایی استفاده نکنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۱۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 04
کد خبر: ۴۸۹۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر مسعود مردانی روز شنبه افزود: یکی از دلایل عدم استفاده از اینگونه ماسک انتقال ویروس از ناحیه سوپاب یا همان فیلتر است که اگر شخص استفاده کننده آلوده به ویروس کرونا یا حتی ناقل آن باشد به هنگام خروج تنفس خود از قسمت سوپاپ اینگونه ماسک ها، موجب آلوده شده محیط و دیگران خواهد شد.

 

وی اظهار داشت: استفاده از ماسک های فیلتردار علاوه بر اینکه مانع انتقال ویروس کرونا به محیط و دیگران نخواهد شد بلکه به هنگام سرفه یا عطسه شخص بیمار یا ناقل بیماری استفاده کننده از ماسک، هجمه‌ای از ویروس کرونا را به دیگران منتقل خواهد کرد.

 

عضو کمیته کشوری مقابله با ویروس کووید ۱۹ با تاکید بر استفاده مردم از ماسک های معمولی گفت: مردم می توانند هم از ماسک های اتاق جراحی استفاده کنند یا اینکه از ماسک های خانگی که با سه لایه پارچه طراحی و دوخته می شود استفاده کنند.

 

مردانی با تاکید بر اینکه استفاده از ماسک های سه لایه خانگی بسیار مناسبت تر از ماسک های فیلتردار است، تصریح کرد: بهترین راه مقابله با ویروس کرونا رعایت فاصله گذاری اجتماعی، شستشوی مرتب دست ها با آب و صابون به مدت حداقل ۲۰ ثانیه و استفاده مکرر از ماسک است.

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا ویروس کرونا از راه گوش نیز می تواند موجب بیماری شود، گفت: از راه گوش تاکنون به اثبات نرسیده و نمی تواند موجب بیماری شود اما از راه چشم، بینی و دهان امکان پذیر است که مهترین راه انتقال بینی است.

 

سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز گذشته(جمعه) گفت: تاکنون ۲۳۵ هزار و ۴۲۹ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۱۱ هزار و ۲۶۰ نفر رسیده است./ ایرنا

ارسال نظر